Yarım Kalan Aşklar


Dizinin ilk bölümü 10 Eylül 2020 tarihinde Blu Tv platformunda yayımlandı. 50 dk'lık bölümlerden oluşan dizi 8 bölümde bitiyor. İsmiyle pembe dizi beklentisi oluştursa da öykünün içeriği öyle değil. Hatta fantastik Türk dizilerine alışmaya başladığımız bu dönemde hayli de ilginç bir konusu var. 



Başrolleri Dilan Çiçek Deniz ile Burak Deniz paylaşıyor. Burak Deniz, Kadir Başkomiser karakteriyle yakışıklı jön beklentisini alt üst ederken oyunculuğunu konuşturuyor. Cem Davran ve Ezel Akay da oyunculuklarıyla diziyi seyrine doyulmaz hale getiriyor. Dilan ise güzel kız rolünden tam sıyrılabilmiş değil.



Her ne kadar mantık hataları barındırsa da oyunculuklar ve komedi unsurlarıyla izlenebilecek bir dizi.


İzlemediysen okuma - Spoiller


İzlemediysen okuma - Spoiller


İzlemediysen okuma - Spoiller


Eğer uyarlama değilse gazeteci Ozan'ın ölümünden sonra berbat bir bedenin içinde dirilmesi, kendi cinayetini çözmek isterken içinde bulunduğu kişiyi de tanımaya çalışması hatta onunda sorunlarını çözmek zorunda kalması mükemmel bir fikir. Bunun yanında kirli ilişkiler güzel bağlanmış. Ama Kadir Başkomiser karakteri fazlasıyla absürt kaçmış. Adamın cazibesiyle ayarladığı her kadını yatağa atmasını anlayabilirim ama emniyetin içinden para kaçırması, kullandığı araç delik deşik olmasına rağmen bir Allah'ın kulunun bunu sormaması, nezaretteki bir şahsı elini kolunu sallayarak götürmesi gibi saçmalıklar olmamış. Final bölümü ise en kötü finaller yarışmasını açık ara farkla alabilecek kadar kötü. Yan hikayeleri bırakın ana hikaye bile bağlanamamış...

Abdullah ÖZER
Abdullah ÖZER

Okumayı ve izlemeyi sever, yazmanın ise insana inanılmaz bir derinlik kattığına inanır. Çay vazgeçilmezidir. 90 ların müzikleriyle mest olur hatta kendinden geçer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder