Şans Mimi


Daha Mutlu Yaşam blogunda Hayatınızdaki En Büyük Şansınız Nedir? konulu etkinliği cevaplamış ve yazısının sonunda da bana pas atmış. Pas atmış atmasına ama yazısında etkinliğe her sağlıklı birey için verilebilecek en güzel cevabı vermiş; Sağlık... Haliyle etkinliğe sonradan katılan benim için aynı cevabı vermek yazılıda kopya çekiyor hissiyle eşdeğer. Bu nedenle "sağlık" cevabını sınıf üstü kabul ederek kategori dışı bıraktığımı belirtmek isterim.

Bundan yıllar önce benimle aynı gün doğan biriyle karşılaşmıştım. Bana "sende de oluyor mu bilmiyorum ama ne zaman yeter artık noktasına gelsem görünmez bir el aniden işleri yoluna koyuyor, bu bizim şansımız galiba" demişti. Cümleyi duyar duymaz beynimin içindeki kaset geriye sarmaya başladı. Üniversiteyi kazanmam, okuduğum bölümle alakasız bir işe girmem ve burada sayamayacağım daha bir sürü şey hep buhranlı anlarımın ertesine denk gelmişti ve beni boğulmaktan kurtuluyormuşcasına rahatlatmıştı... O görünmez el benimde yanımdaydı.  Bilemiyorum, belki de o cümleyi duyduktan sonra kendi hayatımı öyle yorumlamak istemiş olabilirim. Yani aslında böyle şeyler herkesin başına geliyordur. Ama durum bu çok şükür :)

Sağlıcakla kalın. 
Abdullah ÖZER
Abdullah ÖZER

Okumayı ve izlemeyi sever, yazmanın ise insana inanılmaz bir derinlik kattığına inanır. Çay vazgeçilmezidir. 90 ların müzikleriyle mest olur hatta kendinden geçer.

6 yorum:

  1. Hayırlı olsun Mim :) Sağlıklı yıllar yılları kovalasın Sayın Özer :)

    YanıtlaSil
  2. Her şey gönlünüzce Olsun Efendim Sevgiler ..Güzel bir mim olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağlık mutluluk ve başarı hep bizimle olsun, teşekkür ederim: )

      Sil
  3. Davetime icabet ettiğiniz için çok teşekkür ederim.Merakla bekliyordum,hoş olmuş :) Şanslı günler diliyorum :)

    YanıtlaSil