Sen Neymişsin be SlimDrivers

S.A

Efendiler bugün benim emektar dizüstü bilgisayara PES 2014 yükledim. Joistik filan kıytırık olsada kendi halinde bir hayli masraf yaptım. Neyse Pes 2014 için sistem gereksinimlerini bizim emektar karşılamasına ragmen aşırı ısınma ve kasma sebebiyle oynayamadan kapandı. Haaa dedim demekki bir sorun var. İlk olarak bizim driverlar yani  sürücüler güncelmi kontrol edeyim dedim. Pc ile ilgili olanlar bilir, aslında Windows Uptade bu iş içindir. Yani Windowsunuz çakma değilse zamanla gelen güncellemeler işinizi görmesi gerekir. Aslında görüyorda. 

İçimdeki dürtü bir türlü rahat bırakmayınca Driver tarama programlarına bir göz atayım dedim. Hemen google amcaya danıştım. Daha iyi yorum alan programlar olsada SlimDriver in ücretsiz olması beni cezbetti. Denedim. Tam 22 tane sürüm güncellemesi gösterdi. Özellikle ses sistemimindeki güncellemeden oldukça memun kaldım...



Efendim ekran görüntüsü tam da böyle bir şey. Program sizin bilgisayarınızı tarıyor ve kullandığınız sürücülerin daha günceli varsa sizin isteğinize bağlı olarak yeni sürümü indirip kuruyor. Sizin driver marka model girip site site gezmenize gerek kalmıyor. 

Bu işlemi yaptıktan sonra birde her ihtimale karşı virüs taraması yaptınızmı degmeyin keyfinize. Ben bu temizlik için Combofix i tercih ettim.

Özellikle formattan sonra çok işimize yaracak bir program. Bence atın arşivde dursun... İndirmek isterseniz İlgili konuya gider...

Umarım günün birinde birinin işine yarar...

Bu arada başlangıçta açılan programları da revize ettikten sonra bilgisayar hızlandı ama ısınma problemi tam olarak çözülmedi. Sırada Laptop da fan temizliği var.

Selametle...
Abdullah ÖZER
Abdullah ÖZER

Okumayı ve izlemeyi sever, yazmanın ise insana inanılmaz bir derinlik kattığına inanır. Çay vazgeçilmezidir. 90 ların müzikleriyle mest olur hatta kendinden geçer.

2 yorum:

  1. yanında birde ethernet driver yada wireless driver atmayı unutmayın derim :)

    YanıtlaSil
  2. Ethernet ve wireless direver hiç denemedim. Deneyelim bakalım nasılmış...

    YanıtlaSil