Melissa P. // Yusufcuk Gece Gelir


Melissa P nin ilk kitabı "Yatmadan önce 100 Fırça Darbesi" romanında, 17 yaşında liseli bir kızın yatak hikayelerini anlatmasıyla meşhur olduğunu, romanın bir çok ülkede en çok okunanlar listesine girdiğini ve Papa nın ikazlarına maruz kaldığını biliyordum haberlerden vs aklımda kaldığı kadarıyla...

Bu kitabını ise bir arkadaşımdan aldığım e kitap dosyasının içinde gördüm. Zaten kısaydı ve bir göz atayım derken bitirdim.

Okuduğum için pişman mıyım?

Sayılır

Peki neden bitirdim?

Belki arka sayfada ilgi çekici bişeyler vardır. Yoksa 100.000 ler satarmıydı düşüncesi...

Neler anlatıyor, konuşulduğu gibi cinsel içerik dolu bir kitap mı?

Ne anlattığını bende anlamadım. Benimle mi konuşuyor, kendi kendine bişeyler mi anlatıyor, anlattığı adam kim -belki de kadındır çünkü bi ara iyice karıştı- Ve hep içsel gezintiye çıkıyoruz. Yaşadıklarından çok hissettiklerini yazmaya çalışmış ama olmamış. Cinsellikten eser yok denebilir.

Tavsiye edermisin?

Hayır. Pucca'nın günlüğü bundan çok çok çok daha iyiydi.

Benim yorumlamam bu kadar.
Abdullah ÖZER
Abdullah ÖZER

Okumayı ve izlemeyi sever, yazmanın ise insana inanılmaz bir derinlik kattığına inanır. Çay vazgeçilmezidir. 90 ların müzikleriyle mest olur hatta kendinden geçer.

2 yorum:

  1. Melisa P'yi hiç okumadım ama dediğiniz gibi ilk kitabı ciddi ses getirmişti, okur muyum onu da bilemiyorum ama edinmek için hiç çaba harcamayacağımı biliyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) okuması kolay bir kitap ama okura katkısı yok...

      Sil