Artık Dikkat Çekiyorum !!!

dikkat çekiyorum
Yaklaşık bir yıl kadar önce blog tutmaya başladım. Aslında daha önce de sanalyazar, kaleminsesi gibi domainlerle site yada shed510... lu ücretsiz birçok blog deneyimlerim olmustu. Hatta flscast üzerinden Turkuaz fm olarak radyo yayını bile yaptım bir süre. Bunun yanında üye olduğum sitelerin neredeyse tamamında Shed510 kullanıcı adını kullandım.  Neden shed510 sorusunun tam bir cevabı yok. Birgün sevdiğim bir admin arkadaşın 'Abi bu nick sana çok yakışıyor' demesiyle üzerime yapıştı ve neredeyse 8 yıldır da göbek adım gibi. 

Aslında nickname üzerine blog açmak hackerlerin adetidir. Bu dünya yı takip eden biri olarak alışkanlık banada sirayet etmiş olmalı. 

Bir yıldır da burada dikkatimi çeken,  içimden geçen konuları kendi kalemimle dilimin döndüğünce yazıyorum. Site açma/kurma, blog tasarlama hevesiyle çıktığım bu yolda artık nickname serüvenini sonlandırıp, kendime özgü dikkat çekmeye çalışacağım. 

Yolumuza www.dikkatcekiyorum.blogspot.com ile devam ediyoruz.  Allah utandırmasın...
Abdullah ÖZER
Abdullah ÖZER

Okumayı ve izlemeyi sever, yazmanın ise insana inanılmaz bir derinlik kattığına inanır. Çay vazgeçilmezidir. 90 ların müzikleriyle mest olur hatta kendinden geçer.

6 yorum:

  1. Rabbim gönlüne göre verir inşallah güzel insan...........

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel duân için çok teşekkür ederim. Sevindirdin beni :)

      Sil
  2. Aaaaaa 2013 gördüm vay canına :)

    YanıtlaSil