Olmadı Baştan Alalım


Bazen hayatın zorlaması, bazen de gönüllü tercihlerimizle bu günümüzü var ediyoruz. Yeni yollar, yeni arkadaşlıklar hatta yeni hayatlar kurarak günümüzü şekillendiriyoruz. Peki ama farklı tercihlerimiz olsaydı nasıl bir hayat yaşardık sorusu sizin de aklınızın ucundan geçmiyor mu?

Jemma Forte, beklentilerini karşılamayan Türk okurlarınca yerden yere vurulan romanında bu konuyu ele alıyor. Olmadı Baştan Alalım romanının başında kahramanımız Jeniffer'e trafik kazası geçirterek onu hastane odasına hapsediyor. Sonrasında aldığı ilaçların da etkisiyle kahramanımız hayal aleminde hayatına giren eski sevgililerini tercih etseydi nasıl olurdu sorusunun cevabını yaşıyor. Hovarda sevgiliyse aşk dolu sefil hayatı, iş düşkünü sevgilisiyle yüksek sosyete içindeki duygusuz hayatı...

Yazarımız bilim kurgu konusunu ilaç etkisiyle hayal alemine taşıyarak gençlik romanına büründürmüş. Üç sevgiliyle de yaşamanın tadına varmış. 
Abdullah ÖZER
Abdullah ÖZER

Okumayı ve izlemeyi sever, yazmanın ise insana inanılmaz bir derinlik kattığına inanır. Çay vazgeçilmezidir. 90 ların müzikleriyle mest olur hatta kendinden geçer.

2 yorum: