Patron Mutlu Son İstiyor

Patron Mutlu Son İstiyor

Senaryosu Yılmaz Erdoğan Tarafından yazılmış, Tolga Çevik'in başrolde olduğu romantik Komedi türünde bir film. Oyuncularının Beyaz'ın programındaki çok eğlendik, çok güldük açıklamaları, patron rolündeki garip tiplemenin aslında Tolga Çevik olduğu sürprizi ve kapadokya da çekilmiş olması nasıl bir komedi izleyeceğim konusunda merak uyandırdı.

Konusu özetle şöyle; patronu senarist Sinan'ı (Tolga Çevik)ilham alması için Kapadokya'ya gönderir. Patronun üç şartı vardır. Film komik olacak, içinde aşk olacak ve mutlu sonla bitecek. Sinan Kapadokya da yerleştiği otelin sahibinin kızı Eylül'den de (Ezgi Mola)etkilenmiştir. Üç gün içinde senaryo yazması beklenen Sinan,  konu bulamayınca kendi hayatını yazmaya karar verir. Sinan, eski ev arkadaşı ve kız arkadaşını çalmış olan, şimdilerde yse ünlü bir dizide başrol olan Faruk (Murat Başoğlu) ile Eylül'ün evlenmek üzere olduğunu öğrenir. Sinan kendi hayatının senaryosunu yazarken Eylül'ü de kendine aşık etmeye yani eski ev arkadaşının sevğilisini çalmaya çalışır. Sonuç mutlu son?

Yılmaz Erdoğan bu senaryo ile güldürmekten çok düşündürmek istemiş sanki. Komediden çok daha fazla romantizm üzerinde durulmuş. Özellikle kapadokya'nın muhteşem görüntüleri romantizmle harmanlanmış. Filmin komedi kısmı ise bildiğimiz Tolga Çevik sakarlıklarından oluşuyor. 

Araba tamircisi olayı ise resme sonradan eklenmiş duygusu veriyor. Diğer yan karakter Amerikan kovboy şapkalı atçı Arif (Erkan Can)önce ne alaka endişesi yaratırken, kurduğu diyaloglarla aslında filmin içindeki eleştirmeni çok iyi oynamış.
Film, izleyiciye aktardığı samimiyet duygusu, müzikler, oyunculuklar ve mükemmel kapadokya görüntüleri için izlenmeli. Gülme konusunda beklentinizi yüksek tutmayın...

Abdullah ÖZER
Abdullah ÖZER

Okumayı ve izlemeyi sever, yazmanın ise insana inanılmaz bir derinlik kattığına inanır. Çay vazgeçilmezidir. 90 ların müzikleriyle mest olur hatta kendinden geçer.

8 yorum:

  1. Romantik Komedi tarzındaydı. Bir kaç sahne dışında pek gülmedim. Ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız hocamgGüldürüsü azdı ama özelliklede görselleri çok iyi olan bir filmdi...

      Sil
  2. İzledim ve harika bir filmdi, herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. harikaydı film :))

    YanıtlaSil
  4. izledim yine izlerim diyorum yani :)) izleyin tekrar izleyin :))

    YanıtlaSil