7 Numaralı Hücre



Blog tutan insanları hep daha fazla önemsemişimdir. Çünkü onlar içlerine sığdıramadıklarını bloglarına taşırıyorlar. İşte bu nedenle özgün paylaşım yapmayı başaran bloggerlerin neleri tavsiye ettiğine siz de önem verin. En kaliteliyi daha kolay bulmanın en güzel yoludur. 

Kaliteli blog takip etmenin bazı handikapları da var elbet. Mesela biri dün 58. kitabını okumuş, bir başkası kırk küsürlerde. Başına da 58 yazmış, hadi cesaretin varsa gel yarışalım der gibi. Yarışmak isterdim ama bünyem kaldırmaz, beynim döner düşer bayılırım. Kitap Eylemi'nin bloguna da gittim yazdım, bu kadar kitabı bünyem kaldırmaz diye. O da özetle okuduğum her kitabı tavsiye etmiyorum ki sen tavsiye ettiklerime bak dedi. Hiç böyle düşünmemiştim, haklı... Bu arada tavsiye ettiği Patasana' ya başladım.

Lafı fazla uzatmayayım. Filmi Bak Kim Döndü film eleştirime, blogunu herkese önerdiğim Bilirsin 'in -kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum- yorumuyla fark ettim. Sanırım izlediğim ilk Kore yapımı film. Zihinsel engelli bir baba ile akıllı küçük kızının sevgi dolu hikayesi anlatılıyor. Kısmen güldürse de yoğunlukla duygu yüklü. Çok fazla ipucu vermeye gerek yok. Özetle yanınıza iki paket selpak mendil alın ve izleyin...

İyi seyirler...
Abdullah ÖZER
Abdullah ÖZER

Okumayı ve izlemeyi sever, yazmanın ise insana inanılmaz bir derinlik kattığına inanır. Çay vazgeçilmezidir. 90 ların müzikleriyle mest olur hatta kendinden geçer.

24 yorum:

  1. Ölmeden önce izlenecek filmler listesindeymiş bu film. Birkaç ay önce izlemiştim ben de. Malesef çok sıkıldım izlerken, duygu yoğunluğu da hissedemedim. Tabi zevkler, tercihler farklı ⭐

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film başrolün zihinsel engelli olmasından olsa gerek sürünerek gidiyor hissi veriyor. Ama konu ve verdiği mesajlar için bile izlenebilir. Belki siz daha canlı filmleri seviyorsunuzdur belki de zamanı değildi :)

      Sil
  2. Henüz izlemedim cepte dursun :)

    YanıtlaSil
  3. Fragmanın başlarında komedi filmi mi diye tam düşünüyor derken işin rengi ortaya çıkınca dediğiniz gibi filmi izlerken gözleri sağlama almak lazımmış. Mutlaka izleyeceğim. Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. beni ağlatan filmlerden okuyunca hatırladım tekrardan
    blogunuzu takipteyim bende beklerim
    http://kelebektavsiye.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Yazında, bloguma yer verdiğin için teşekkürler ilk önce :) Önerirken filmin ismini yanlış yazmışım.Sonradan fark ettim. Filmi beğendiğine de ayrıca sevindim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu senin önerinle yaptığım ikinci şey. Daha öncede kitap okumutmuştun. Devamını beklerim :)

      Sil
  6. İzlenecekler listesine alındı:) Teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. Kore filmlerine başlamanıza sevindim :)) Kitap Eylemi, yengem diye söylemiyorum, süper cidden :D O kitaplara, ben okumasına hastayım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) Anlaşılan aranızda müthiş bir bağ var. Sevindim...

      Sil
  8. İzleniceklere ekliyim fantastik seversen yeni gitmiş olduğum film var harika önere bilirim...

    YanıtlaSil
  9. Warcraft Dün akşam gittim . Yazmayı planlıyorum gayet başarılı seversen şayet kurgusu daha yi olabilir ama görsellik olarak çok çok iyi Günaydın....:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydın... filmi hiç duymamıştım. Bizi güzel bir görsel shov bekliyor desenize. Teşekkür ederim :))

      Sil
  10. Sırf sarı bir çanta için... ne çok aglamistim filmde. Korelilerin dizileri filmlerinden daha iyi oluyor ama bu izlediğim en iyi kore yapimiydi. fragmani izleyince bir daha ağladım ya,.. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kore hayranlarına anlam veremiyordum yavaş yavaş anlamaya başladım... dizi-film tavsiye edin destekleyin beni :))

      Sil
  11. film blogcusuyum. güzel bi filme benziyor.. bide bi istekte bulunacaktım siz yorum yazarken YAZAR kelimesei çıkıyor.. hoşuma gitti blogumda denemek isterim.. o yazı nasıl çıkıyor kodlarını paylaşırsan sevinirim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kod değil resim linki. Şimdi tatildeyim önümüzdeki haftaya kadar bulamazsanız mail atın yardımcı olabilirim :)

      Sil
  12. ooo teşekkür ederim efendim ne güzel sözler bunlar , fakat kimseyle yarışayım diye yazmıyorum numaraları :D ama okumanıza bir nebze katkım oluyorsa mutlu olurum tabii, bu filmi de duymuş fakat izlememiştim , izlenebilir , kore filmleri , dizileri genelde Türk filmlerine benzer konseptleri tercih ediyorlar , başlarda tipleri yüzünden alışamazmışsınız gibi geliyor ama inanın sevince vaz geçemiyorsunuz :D

    YanıtlaSil