Engelleri Aş !

twitter engelleri aş


Her işte bir hayır vardır. Ülkemizdeki ortalığın toz duman olduğu bu dönemde 'hadi canım bu kadar da olmaz' denilen ne varsa teker teker olmaya başladı. 

Devlet büyüklerimiz sözlerini dinlemeyen sitelere engel koyarak diz çökertmeye çalışırken ortaya ilginç bir durum çıktı. Okan BAYÜLGEN'in Makina Kafa' da söylediğine (onunda avukatlardan aldığı bilgiye) göre kullanıcıların bu sitelere girmesi suç değilmiş. Yani siteye girmek yasak değilmiş ama erişime engel varmış !!!

Olayı bir tarafa bırakırsak, bu karışık konu en çok yazılımcılara yaradı. Benimde kullandığım Tor, dns, vpn benzeri bir çok yöntem olsa da bir Türk yazılımcının geliştirdiği bu programı denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Hem sürekli yasaklanan dns lerle uğraşmaz hem de tor gibi yavaş takılmazsınız. Özellikle hızından memnun kalacağınızdan eminim.

Program sadece twitter ve youtube engelini kaldırıyor, boyutu da küçük 658.30 KB. İndirdiğiniz programı sag clik yapıp yönetici olarak çalıştır seçeneğiyle başlatmayı unutmayın

Bu video da  hem kısa hemde güzelce anlatmış eleman. Sorun yaşamamak için önce 4 dk lık videoyu izleyin. Bırakın yabancı programları, Türk yazılımcılara destek olun ;)

Programı İndir

Abdullah ÖZER
Abdullah ÖZER

Okumayı ve izlemeyi sever, yazmanın ise insana inanılmaz bir derinlik kattığına inanır. Çay vazgeçilmezidir. 90 ların müzikleriyle mest olur hatta kendinden geçer.

4 yorum:

  1. Hocam gayet kullanışlı program ama bende biraz yavaş çalıştı. Benim bilgisayarımda yavaş çalışmışta olabilir. Sonuçta girdi :D Haticeye değil neticeye bakmamız lazım sonuçta. Teşekkürler paylaşım için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emrah özellikle Tor a göre cok hızlı ve pc yi kasmıyor. Bana göre andoidlerde çalışmaması en büyük eksikliği. ..

      Sil
  2. Gerçekten dns veya vpn programlarının en iyisi ve en hızlısı diyebilirim. Evet açık ve net bir şekilde... Yapımcısının da Türk olması ayrıca bir duygu. Gayet hızlı çalışıyor bende...

    YanıtlaSil
  3. Aslında çözüm çok ta karışık değilmiş... C:\Windows\System32\drivers\etc\hots dosyanızı değiştirerek hiç program kullanmadan da giriliyor.

    İsteyen olursa yeni hots dosyasını verebilirim ama bilgisayarının dosyalarını oynamak istemeyenler için güzel program...

    YanıtlaSil