Sosyal Takip Butonları - Add This 1

Uzun zamandır blog ayarları konusuna isteksizlik yada daha doğru tabirle üşengeçlik nedeniyle ara vermiştim. Belki de bu durumun asıl sebebi blog html kodlarıyla uğraşmak için gereken emek ve zamanın fazla olmasıydı. 

Benim gibi zamansızların yanında gerek html bilgisi olmayanlar gerekse fazla uğraş gerektirmeden blogunu ya da web sitesini modifiye etmek isteyenler için  bu site üzerinden blogunu nasıl modifiye edebileceğini yazı dizisi halinde anlatalım.

Siteye girerek üyelik oluşturmak ileride işimizi çok daha kolaylaştıracak. Hemen anlatıma geçelim;

sosyal takip butonu yapımı
Sosyal Takip Butonları - Add This
Linke tıklayarak resimde gördüğümüz siteye giriş yapıyoruz. Siz tarayıcınızdan sitenizi Türkçe ye çevirebilirsiniz ama ben orijinal haliyle anlatacağım. Sitenin sağ üst kısmında bulunan Get the Code bölümünden Follow Buttons a tıklıyoruz.

sosyal takip butonu yapımı
Add This Sosyal Takip
açılan sayfayı biraz açıklayalım. Üye olduysanız profil bölümünden kendi profilinizi görebilirsiniz. Şimdilik o bölüm önemli değil. Hemen altında Get follow buttons for  bölümünden kendi sitemize uygun olanı seçiyoruz. Blogger için A. Website yi seçiyoruz. Steyle bölümünde Header başlık kısmını oluşturuyor, isteğe bağlı olarak isimlendirilebilir ya da boş bırakılabilir. Desing bölümü ise butonların yatay- dikey ve büyüklük ayarları yapılabiliyor. Buttons bölümünde bulunan sosyal ağ adreslerinde boş bırakılan yerlere kendi adresimizi yazdığımız butonlar aktif hale geliyor. Yaptığımız tüm ayarların ön izlemesini üst kısımda görüyoruz. Alt tarafta ise sitemize ekleyeceğimiz kodlar otomatik olarak oluşuyor. Ayarlarımız bittikten sonra kodları kopyalıyoruz.

Kodlarımızı sitemizin yönetim panelinden Yerleşim > Gadge Ekle > Java Script Ekle bölümüne gelerek yapıştırıyoruz. Oluşturduğumuz gadgeyi sitemizde istediğimiz yere taşıyoruz.

Sonuç;

sosyal takip butonu yapımı
Add This buton ekleme
 Selametle kalın...
Abdullah ÖZER
Abdullah ÖZER

Okumayı ve izlemeyi sever, yazmanın ise insana inanılmaz bir derinlik kattığına inanır. Çay vazgeçilmezidir. 90 ların müzikleriyle mest olur hatta kendinden geçer.

2 yorum:

  1. Addthis sitesine girmeiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Site açık tekrar deneyin isterseniz.
      http://www.addthis.com adrese girdikten sonra sağ üst köşede bulunan Get The Code bölümünden bir sekme seçin...

      Sil