Skype ye Küfür Edenler Kulübü !!!

Tüm kullanıcıların bildiği üzere bundan bir kaç ay önce Msn den Skype ye zorunlu geçiş olacağı duyuruldu. Konuya balıklama atlayan sazanlardan biri de bendim. 

Skype ye geçtik geçmesine ama bu nedir kardeşim. Karşındaki ekrana kocaman bir reklam, tüm ekranı kaplayan kocaman bir sayfa, konuşma geçmişi zaten silinemiyor... Neyse bunlar zevk meselesi ama insan alışkanlıklarını kolay kolay değiştiremiyor. Kısacası sevemedim skpe yi; hatta sevememenin ötesinde nefret ilişkisi bizimkisi...

Bir ara http://www.bilisimextra.com un admini Kadir i skype ye küfü ederken gördüm. Aman Allahım o da ne? Yalnız değilim... Hemen yapıştım yakasına;


Kadir Yolalan
ne demek abi bende sinir olmuştum 3 saat araştırdım bunu bulmuştum


Olay budur !!!

Linkteki dosyayı indirip bilgisayarınıza kurduğunuzda bir üst sürüm uyarısı veriyor. Eger uyarıdaki linke tıklarsanız; üst sürüm indirme linkinin bulunduğu sitede (Google Chrome çevirisi bile anlamaya yetiyor) programın kurulum aşamaları anlatılıyor. Eğer bilgisayarınızdan Windows live messenger dosyalarını kaldırmamışsanız kurulum zaten 1 dakika içinde gerçekleşiyor. Sonra ver elini msn...

Bu kurulum tamamlanıp msn açıldıktan sonra da skype ye veda etmiyorsunuz. İsterseniz skype ile de online olup kullanıma devam edebilirsiniz. Hatta fantazi arayanlar için hem skype hemde msn den online olabilir, konuştuğunuz arkadaşınıza ister skype den isterseniz de msn den cevap verebilirsiniz. Karşı tarafın iletileri hem msn ye hem de skype ye aynı anda düşüyor :)

Selametle

Abdullah ÖZER
Abdullah ÖZER

Okumayı ve izlemeyi sever, yazmanın ise insana inanılmaz bir derinlik kattığına inanır. Çay vazgeçilmezidir. 90 ların müzikleriyle mest olur hatta kendinden geçer.

2 yorum:

  1. Alışamamışsın ondan böyle bir yazı yazmışsın anlıyorum ama Skype MSN'nin gelişmiş halidir. Çok daha kalitelidir. Microsoft Skype'ı almadan öncede kaliteliydi. Aldıktan sonrada kaliteli. Geçmiş yazışmalarınızı silebilirsiniz. Biraz araştırmanız lazım. Reklam ise sadece Facebook erkanında yer alıyor. İsterseniz Facebook entegresini kapatabilirsiniz. Microsoft MSN'ye destek vermediği sürece MSN güvensiz bir yer olacaktır. Buna da dikkat edin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gmail tabanlı mail adresi alıp msn entegresi ile anlık mesajlaşmayı kullanıyorum. Sonuçta herkes hotmail hesabı ile skype ye baglandığına göre microsoft hotmailin güvenliğini bırakmayacaktır.

      Uyarınız için teşekkür ederim.

      Sil